MİLLİ TAKIMIN BAŞINA ŞAFAKÇI GETİRİLDİ



Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Bisiklet Milli Takım Antrenörlüğüne Mehmet Şafakçı getirildi. Şafakçı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
Değerli Bisiklet Camiası ve Sporseverleri,
23 Mayıs 2018 tarihi itibariyle Bisiklet Federasyonumuz tarafından Bisiklet Milli Takımı Antrenörlüğü görevine getirildim. Bu onurlu ve milli görev için çok mutlu oldum.
Daha önce de görev yaptığım Milli Takım Antrenörlük görevini 2005 yılında Akdeniz oyunlarından sonra bırakmıştım. Ayni göreve 2018 Haziran ayı sonunda İspanya’da yapılacak olan Akdeniz Oyunları ile geri dönmüş oldum. Şunu belirtmek isterim ki; "Eskisinden daha heyecanlıyım"
2005 yılında Akdeniz Oyunları sonrası Milli Takım Antrenörlüğü’nden ayrıldıktan sonra Torku Şeker Spor’un desteğiyle ülkemiz ve bisiklet camiamız adına önemli çalışmalar yaptık. Türk bisiklet tarihinde ilk olan başarılar elde ettik. Herşey bisiklet sporunun kalkınması içindi. Bugünden itibaren yine Bisiklet sporunu hak ettiği yere taşımak için tüm enerjimizle, Değerli Büyüklerim, Arkadaşlarımın, Kardeşlerimin ve çok değerli Sporcularımızla birlikte çalışacağız. “GÜNÜBİRLİK HEDEFLERİN VE KISA VADELİ BAŞARILARIN DEĞİL, BAŞARIDA DEVAMLILIĞIN PEŞİNDEDİR.” felsefesi ile çalışacağız. Yapacak çok işimiz bulunmaktadır. Bu milli görevi 80 milyonu temsil etmenin inancı, heyecanı ile en iyi şekilde yerine getirmek için mücadelemizi vereceğiz. Milli takımda yer alacak sporcularımıza güvenim sonsuzdur. Bu yolda bizlere destek veren başta Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu’na ve Başkanımız Sn.Erol Kücükbakırcı’ya ve katkısı olan herkese şükranlarımı sunarım.
Saygılarımla.
Mehmet ŞAFAKCI


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.