SİVEREKLİ FEDAKÂR MİNİK PEDALLAR YARDIM BEKLİYOR




Uluslararası Mezopotamya Bisiklet Turu Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır’da başarıyla tamamlandı. Bölgede bisiklete ilgiyi görmek bizleri mutlu ettiği kadar çırpınan bisiklet sevdalılarına yeterli desteğin verilmediğine tanık olmakta o kadar üzdü.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Halk eğitimde eğitmen olan Rıdvan Emişci’yi dinlerken içim parçalandı. Siverek de kendi olanaklarıyla bir araya getirdiği  çocuklarla kurduğu yıldız takımıyla 7 yıldır büyük mücadele veriyor. Çocukların formalarını bile kendi olanaklarıyla yaptırmış.  Kendi kısıtlı imkânlarıyla aldığı bisikletini bile çocukların kullanımına ermiş. Türkiye Bisiklet Federasyonu’ndan ise bu güne kadar tek bir yardım görmemiş.
Yarışlara da katılıyorlar ama  nasıl? Araç tahsis ediliyor kamu kurumlarından rica minnet. Yakıtını, şoförün yeğmiyesini, otel konaklamasını yiyeceğini içeceğini de karşılamak durumunda bırakılıyorlar. Bir halk eğitim eğitmeni nasıl baş etsin bunlarla. Çocuklara malzeme mi bulsun birde bunlarla mı uğraşsın?
Buradan hem federasyon yetkililerine hem de bisiklet firmalarına çağrıda bulunuyoruz; 
YARDIM EDİN BU YILDIZ BİSİKLET TAKIMIMIZA.  

 Mezopotamya Turu 4. etap ilçelerinden geçerken  onlar  imrendikleri, örnek aldıkları ağabeylerini böyle  izliyor destek veriyorlardı... 







Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.