ANTALYA DA 7"DEN 77'YE BİSİKLET TURU


Antalya Kent Konseyi’nce düzenlenen “7’den ‘ 77’ye Bisiklet Turu”adlı etkinlikte Antalya’da ki bisiklet gruplarıylapedal bastık. Atatürk Parkı’nda buluşmanın ardından Kemer istikametine yola çakıldı. İlk molada Akdeniz Yol Bisikleti Grubu olarak ayrılıp önden çevirdik. Grup Beldibi’ne gelene kadar bizler Kemere’e gidip Beldibi’ndeki etkinliğin yapılacağı okulun bahçesindeydik.
Beldibi halkı ve Kent Konseyi yetkilileriyle bisiklet grupları birlikte beldede bisikletlerle tur attık. Renkli görüntüler oluştu. Büyükşehir Belediyesi ve Köy Muhtarlığın katkılarıyla yöredeki kimi otellerin kurduğu döner tezgâhlarında karnımızı doyurduk.
Yapılan çekilişlerle bisiklet, kask,ışık ve eldiven dağıtımı yapıldı. Gurubumuzdan Candaş kardeşimize de bir bisiklet çıktı. O da bu bisikleti kızına armağan etti. Etkinlikte Antalya Bisiklet İl Temsilcisi Nurettin Tonguç'ta yer aldı, bisiklet bindi.
Grup olarak muhteşem bir havada 100km’nin üzerinde pedal bastık ve sosyal bir projeye destek vermenin huzuru içinde döndük.
Herkese teşekkür ediyoruz
Akdeniz Yol Bisikleti Grup Yönetimi


























Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.