Kadir ve takımı Brisa sessiz ama kulisler kaynıyor!


Milli pedallarımızdan Kadir Kelleci'nin Sakarya'da ki Yol Yarışı Türkiye Şampiyonasına sokulmamasının ardından başlayan tartışma henüz sonuca ulaşmadı. Federasyon sessiz. Kadir sayfasından yaptığı açıklamanın dışında sorulara yanıt vermiyor.  Federasyon sayfasında  yarış sonuçlarında DNF gösterilmiş. Yarışa çıktı mı, çıktı da bıraktı mı net bir açıklama işitmiş değiliz. Kadir Kelleci facebook sayfasından 24 Haziran gecesi tanık olduklarını paylaştığını sonradan bunları sildiğini bu nedenle disiplin kuruluna sevk edildiğini yazdı.
Edindiğimiz bilgiler göre Bisiklet Federasyonu Disiplin Kurulu bir toplantı yapmış değil. Karar nasıl tebliğ edildi bilinmiyor. Kulislerde ise, Kadir’in sildiği paylaşımın ekran görüntüsünü alan birinin bunu bakanlığa ilettiği, kararın oradan alındığı konuşuluyor.
Olan biteni açık açık anlatacak, verilen kararı savunacak kimse ortalarda yok ama dedikodu bol.  Kadir'in daha önce Federasyon Asbaşkanlarından Salcano sahiplerinden Bayram Akgül ile tartıştığı iddiaları var. 
Federasyon başkanı bir yana, genel sekreter, MHK yada Disiplin kurulu veya yoldan sorumlu asbaşkan neden açıklama yapmaz anlamış değiliz.  Sizler açıklama yapmadıkça daha fazla dedikodu, yalan yanlış bilgiler uçuşuyor.
Bu arada Brisa takımı neden sessiz? Neden sporcusunun durumuyla ilgili açıklama yapmıyor anlamış değiliz?
Kadir Kelleci'nin son paylaşımı ise şöyle:

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.