BAYRAMINIZ VE BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN …

 
Akdeniz Yol Bisikleti Gurubu Antalya da 17 HAZİRAN 2018 Pazar günü KEMER-ÇAKIRLAR rotasında pedal bastı. Abide arkadaşımız Kemer’den gelerek Pazar turuna katıldı. Müthiş bir hava ve doğada 100 km’nin üzerinde pedal basmanın keyfini çıkardık. Aramıza Havalimanında görev yapan Mehmet adlı arkadaşta katıldı. Grupta Mehmetleri çoğaltıyoruz. Bu arada geçtiğimiz hafta ameliyat geçiren Candaş, Konyaaltı’nda bizi karşıladı bir süre pedal bastı. Tedavisi sürerken kendini yavaş yavaş yola hazırlıyor.
Turun en başarılı performansını Abide gösterdi. Öyle ki grubu peşine taktı tek başına çekti. Durdurmak için üç kişi formasından asıldık hepimizi çekti götürdü.
Çakırlarda kahvaltımızı yaptık çaylarımızı içtik, bayramlaştık. Gurup üyemiz olan ve Samsun’a tayini çıkan Varlıkta telefonla arayarak bayramımızı ve babalar günümüzü kutladı tüm arkadaşlarımıza selamlarını söyledi iletiyoruz.
Kazasız belasız bir turu daha bitirmenin mutluluğu ve huzuru içindeyiz. Fotoğraflar için Ferit ve Arif kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Fotoğraf çekmekle kalmadılar motosikletle güvenliğimizi de sağladılar.Tüm arkadaşlarımızın Bayramını ve Babalar gününü kutluyoruz.
#AkdenizYolBisikletiGrubu Yönetimi.














Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.