TORKU SIRBİSTAN'A HAZIRLANIYOR

Romanya’da düzenlenen Tour Of Bihor - Bellotto 2018 de başarılı sonuçlar alan ülkemizin bisiklette tek kıta takımı olan TORKU 8 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Sırbistan Turuna hazırlanıyor.

Romanya’daki 171 kilometrelik 3. etabında milli pedallarımızdan Batuhan Özgür ikinci olmuş, Genel klasmanda ise  Moldova’lı Cristian Raileanu 5. sırada yer almıştı.
Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen UCI 2.2 kategori Tour of Bihor-Bellotto da İtalyan sporcuların çoğunluktaydı. 


Yağmurlu bir havada tamamlanan final etabında finişte 2’nci olan Batuhan Özgür, "Romanya'daki Tour Of Bihor - Bellotto'da çok kaliteli sporcular vardı. Hatta 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nu 2. bitiren yarışmacı da onlardan biriydi. Azmettim ve başardım. İkinci olduğum için çok mutluyum. 8 Haziran Cuma günü de Sırbistan'da yarışacağım. Orada da derece elde edeceğime inanıyorum" dedi.
Başarının tesadüf olmadığını ifade eden Torku Şekerspor Antrenörü Branco Filip ise şunları söyledi:
 “Romanya’da derece bekliyorduk ve kazandık. Yaptığımız yeni takviyelerle takımımız başarılı bir noktaya gelmiş oldu, takımımızın mücadele gücü arttı. Torku başarının tesadüf olmadığını herkese göstermiş oldu. İyi takım olmayı başarıyoruz, birbirimizi başarıya taşıyoruz, bu tempoda devam edeceğiz ve başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Bütün sporcularımıza ve çalışma arkadaşlarıma da verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederim”

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.